Υπηρεσίες

Στην Τεντοτεχνία παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:

Μελέτη

Κλείστε μας ραντεβού, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, για να σας επισκεφθούμε. Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας ενημέρωση πάνω σε όλες τις τρέχουσες τεχνολογίες, εγγυώνται ότι θα σας προτείνουμε ότι καλύτερο, χρηστικό και οικονομικό υπάρχει, κομμένο και ραμμένο πάνω στα δικά σας γούστα.


Εγκατάσταση

Η τοποθέτηση γίνεται εξ ολοκλήρου από το προσωπικό μας με την αξιοπιστία και την προσεγμένη και ποιοτική εργασία που διακρίνει την εταιρεία μας.


Επισκευή – Συστήρηση

Ράψιμο, συντήρηση, πλύσιμο, παντός τύπου επισκευές. Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση της τέντας σας, όπως πλύσιμο, ράψιμο, αλλαγή πανιών, αντικατάσταση ή συστήρηση σε ράουλα, βραχίονες, τάπες κλπ. Για οτιδήποτε σχετίζεται με συστήματα σκίασης, μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή μας.


Ψηφιακές εκτυπώσεις

Για το κατάστημα ή τον επαγγελματικό σας χώρο, ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε πώς θα συνδυάσετε τη διαφήμιση με τα οφέλη της σκίασης. Θα εκπλαγείτε…


Αυτοματισμοί

Η τεχνολογία καλπάζει και η Τεντοτεχνία στα συστήματα σκίασης δεν έχει μείνει πίσω. Ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε για τους αυτοματισμούς που μπορείτε να εφαρμόσετε, όπως τηλεχειρισμός και χρονοπρογραμματισμός ανοίγματος και κλεισίματος τεντών, με διακόπτη ή από το κινητό σας, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεστε στο χώρο που είναι τοποθετημένη η τέντα…

Δοκιμάστε μας!!!